Behandlingscenter Tjele Svanegården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Behandling i udslusning efter Tjele Tågelund

 

Behandling i udslusning foregår på Tjele Vingehus mellem Hobro og Viborg

 

Behandling i udslusning kan være et rigtig godt alternativ, hvis du ikke er helt klar til at komme hjem, når din primærbehandling for misbrug af af alkohol, medicin, hash eller andre stoffer er slut.

 

Måske kæmper du stadig med fysiske eller psykiske eftervirkninger af dit misbrug, måske er din familiemæssige eller sociale situation i det hele taget meget uafklaret – eller måske føler du dig bare alt for usikker. Ud fra vores vurdering og ud fra din egen kan vi tilbyde dig et forløb i behandling i udslusning.

 

Behandlingscenter Tjele har samlet sin udslusningsbehandling for alle afdelinger på Vingehus mellem Hobro og Viborg. Vingehus har gode faciliteter både inde og ude, og der er mulighed for både fællesskab og privatliv.

 

Behandling i udslusning -  det arbejder du med

Du arbejder i behandling i udslusning videre med dine vigtigste problemstillinger fra primærbehandlingen. Du begynder stille og roligt at tage mere og mere ansvar for  dig selv og dit eget liv, og den forandringsproces, der startede i primærbehandling bliver mere og mere en naturlig del af dig.

 

Behandling i udslusning er døgnbehandling, men her er der mulighed for at komme hjem – i første omgang i kort tid, men efterhånden længere og længere, indtil du er klar til at tage hånd om dit eget liv.

 

Der er i udslusningsbehandlingen professionelle rådgivere, der giver dig feed-back, ligesom du også kan fortsætte eventuelle samtaler med psykolog/psykiater.

 

Behandling i udslusning - vores erfaringer er gode

At være i behandling i udslusning er et skridt på vejen hjem, et skridt på vejen i dit ædru og clean liv. Man kan sige, at det er at komme hjem i små portioner. Vi har meget gode erfaringer med, at behandling i udslusning hjælper mange til at kunne fastholde ædrueligheden på trods af odds, der måske kan se svære ud.

 

Lad vores dygtige rådgivere hjælpe dig. Ring på vores døgntelefon og hør om behandlingsmulighederne - 70 20 40 80.