Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

 

Behandlingscenter - Langsødal, Majorgården, Søgården, Tjele, Tjele Majorgården, Tjele Orelund, Tågelund

 

Behandlingscenter Tjele er til for dig

 

Med centre i hele landet kan Behandlingscenter Tjele tilbyde behandlinger indenfor blandt andet ludomani, købemani, tvangsmæssig overspisning, sexafhængighed, hashmisbrug og alkoholproblemer, samt opfølgnings-forløb, der kan hjælpe dig til at fastholde din gode beslutning. Behandlingen sker hvor, og som, du har brug for det. Vi har både tilbud i byen, og på landet i naturskønne omgivelser, som på eksempelvis Svanegården, og dermed kan du vælge meget frit, hvor og hvordan omgivelserne skal være. Det er ingen der siger, det er let, men det er vigtigt for os at formidle et håb, og kommunikere at vi har stor succes med vores behandlinger.

 

Vi er eksperter i afvænning

 

Behandlingscenter Tjele er vi eksperter i behandling af misbrug og afhængighed. Vi er klar over, at det er meget forskelligt for den enkelte, hvordan der bedst sættes ind, og derfor gør vi meget ud af at sætte os ind i hver enkelt klients individuelle situation og behov. Det betyder, at vi skræddersyer dit forløb, så vi kan sætte ind præcist der, hvor det virker for dig. En af de første ting vi altid kommunikerer, er, at det er vigtigt at få så mange med på holdet som muligt, din familie, kæreste, venner, og os, for at sikre sammenhængskraft i behandling og til dit daglige liv. Det er ikke kun dig, der skal ændre vaner, det er også dine omgivelser, der skal være klar til, at du tager de nødvendige skridt.

 

Behandlingscenter Tjele har stor succes

 

Hvad enten du kommer på Svanegården eller et af vores andre centre, så skal du vide, at vi KAN hjælpe dig. Det største og sværeste skridt er, at erkende at man har et problem, og selvom det ikke er det sidste, så er du allerede godt på vej, når du kontakter os. Vi tager gerne en snak med dig om dine muligheder, også inden du har bestemt dig for at komme hos os. Vi er de helt rette at kontakte i denne forbindelse.

 

Kontakt Behandlingscenter Tjele

 

Du er meget velkommen til at kontakte os for en personlig snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver gerne ekspertrådgivning, også inden en eventuel aftale er på plads. Vi er specialister indenfor vores fag, og kan hjælpe dig til at komme videre i dit liv. Vi ser frem til at være den støtte for dig, der kan hjælpe dig til at skabe den nødvendige forandring.