Behandlingscenter Tjele Svanegården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Behandling af alkoholisme og misbrug er individuelt tilrettelagt

 

Behandlingsforløb for misbrug af alkohol, hash eller medicin på Tjele Tågelund

 

Behandlingen af misbrug er tilrettelagt individuelt hos Behandlingscenter Tjele. Vi tager altid udgangspunkt i dig og dit misbrug og andre problemstillinger. Men selvfølgelig er der nogle rammer for et forløb med misbrugsbehandling på Tjele Tågelund.

 

Rammerne om behandling af alkoholisme eller misbrug af andre stoffer på Tågelund i Vejle Ådal er en eventuel afrusning, derefter primærbehandling og til sidst efterbehandling.

 

Du får en personlig rådgiver med erfaring i behandling af alkoholisme, og det er sammen med din rådgiver detaljerne i din behandling fastlægges. Det giver den bedste behandling af misbrug, og det betyder også, at du engagerer og forpligter dig på din behandling.

 

Behandling af alkoholisme - at tage ansvar for sit eget liv

I behandlingen for alkoholisme eller afhængighed af medicin, hash eller kokain arbejder vi meget med at genfinde eller finde sin ansvarlighed. Alkoholisme er en sygdom, men den tager ikke ansvaret fra et menneske - tværtimod, enhver skal påtage sig ansvaret for at gøre noget ved sygdommen, så de dårlige og usunde mønstre ikke fortsætter.

 

Vi arbejder naturligvis først og fremmest med afhængigheden i vores behandling, men kommer i forløbet også omkring en række andre problemstillinger, som måske har været en del af dit liv i mange år

 

24 timer ad gangen er ét af vores mottoer i behandlingen

Målet for vores behandling af alkoholisme og anden misbrug er, at du aldrig mere skal drikke alkohol eller tage stemningsændrende medicin eller andre stoffer - og det kan forekomme uoverskueligt for de fleste.

 

Derimod kan du godt overskue 24 timer ad gangen, hvor du lover dig selv, og netop dig selv, ikke at drikke eller tage andre stoffer. 

 

Du har sikkert lovet både dig selv og dine pårørende mange, mange gange, at nu var det slut, og nu tog du skeen i den anden hånd – og svigtet løfterne lige så mange gange. Derfor har du brug for noget, der hjælper dig med at holde det daglige løfte, du giver dig selv.

 

De nødvendige redskaber, der skal bruges for at udføre løftet i praksis, får du i dit behandlingsforløb på Tjele Tågelund. For at kunne give dig selv sådan et løfte en gang om dagen skal redskaberne give dig personlig styrke - og det får du i dit behandlingsforløb.

 

Et forløb med alkoholbehandling på Tjele Tågelund varer fem til otte uger, alt efter afhængighedens karakter.

 

Vi har gode resultater med behandling af alkoholisme. Ring 24-7 og tal med en af vores dygtige misbrugsrådgivere på 70 20 40 80.