Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Gratis behandling af ludomani i København, Århus, Aalborg og Kolding

 

Gratis behandling af ludomani

Oplever du at have svært ved at styre dit spilleri? Siger dine pårørende, at du spiller for meget? Går spilleriet ud over din økonomi og din dagligdag?

 

Tjele tilbyder GRATIS behandling af ludomani på centre i Aarhus, Aalborg, Kolding og København. Behandlingen af ludomani er ambulant og foregår uden for almindelig arbejdstid. Det vil sige, at du kan bo hjemme og passe job eller studie, mens du er i behanding for din spilleafhængighed.

 

Tegn på ludomani

Problemer med spil kan tit holdes skjult meget længe, fordi tegnene på spilafhængighed kan forveksles med andre problemer som f.eks. stress eller depression. Ludomanen selv er som regel også "dygtig" til at skjule problemet for omgivelserne.

 

Et menneske, der har spilproblemer - eller måske ligefrem har udviklet ludomani - vil ofte:

 

  • Have hemmeligheder omkring pengesager - have tilbagevendende økonomiske problemer - skjule kontoudtog og breve fra banken

  • Mangle penge og være optaget af at skaffe ekstra indtjeningsmuligheder

  • Ændre adfærd og personlighed - irritabel - råber højt - bliver nærtagende - trist - svær at komme i kontakt med

  • Være usædvanlig interesseret i spil


Ovenstående tegn og symptomer behøver ikke at betyde, at din pårørende er ludoman. Men de er vigtige at være opmærksom på - særligt hvis de varer ved.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om ludomani og behandling på telefon 70 20 40 80, vi svarer hele døgnet.

 

Ludomani kan behandles

Behandlingscenter Tjele kan hjælpe, hvis du har problemer med spil - eller hvis du er pårørende til et menneske, der er blevet spilafhængig.

 

Vi tilbyder GRATIS behandling af ludomani i Aarhus, Kolding, Aalborg og København. Vi starter altid med en samtale, hvor vi taler om dig, din situation og vores behandlingstilbud. Du er velkommen til at invitere et familiemedlem eller en god ven med til samtalen.

Hvis du vælger et behandlingsforløb, er tilbuddet et ni-ugers ambulant forløb to gange om ugen i 4 timer pr. gang. Efter de ni uger er der et efterbehandlingstilbud, hvor vi mødes hver fjortende dag i fire måneder.

 

I gruppen er du sammen med andre, der også har problemer med spil, og gruppen bliver ledet af en erfaren terapeut og coach.


 

I København foregår behandlingen tæt på Hovedbanegården på HC Andersens Boulevard 37

 

I Aarhus ligger vores center for ludomanibehandling centralt på Hack Kampmanns Plads 1

 

Ludomanibehandlingen i Kolding ligger midt i byen på Mazantigade 5

 

Vores center for ludomanibehandling i Aalborg ligger ligeledes centralt på Adelgade 2 

 


Behandlingen af ludomani arbejder henimod, at du kan gøre dig fri af alle former for pengespil. Når spilafhængigheden er udviklet, kan du ikke tåle "bare at spille lidt".

 

Selvfølgelig er det ikke nok at gøre sig fri for spil, for livet skal helst føles bedre uden pengespil end med pengespil. Derfor arbejder vi også meget med større livskvalitet, øget selvværd og bedre relationer i vores behandling af ludomani.

 

Tilbud til dig, der er pårørende til en ludoman

Som pårørende til en ludoman kender du sikkert til at være vred, ked af det, frusteret og ramt på din tillid. Det er helt naturlige følelser at have, hvis et menneske, man holder af, er blevet fanget af ludomani.

 

Derfor har du også brug for hjælp og for at møde andre pårørende.

 

Vores familieprogram giver støtte og hjælp til familien med at få brudt med de usunde mønstre, som ludomanien har medført for hele familien.

 

Du kan læse meget mere om ludomani og vores gratis ludomanibehandling på websitet ludomanibehandling.dk.

 

Hør mere om den hjælp, du kan få som pårørende, ring til en af vores rådgivere på 70 20 40 80.