Behandlingscenter Tjele Svanegården er en del af hjertestarter.dk - hjertestarternetværket

Følg os her:

 

  Få vores nyheder på mail
     
  Få nyheder fra centrene, info mm. på Facebook
     
  Følg vores dagligdag med mere på vores blog
     

Alkoholbehandling hos Tjele Tågelund - stedet og omgivelserne

 

Tjele Tågelund er meget naturskønt beliggende i Vejle ådal

 

Tjele Tågelund i Sydjylland danner en smuk ramme om behandling af misbrug af alkohol, medicin, hash eller andre stoffer.

 

Beliggenheden er naturskøn i grønne omgivelser med skov, sø, bakker og store åbne områder. Der er virkelig muligheder for store naturoplevelser lige uden for døren.

 

Med sin beliggenhed tæt på både Vejle, Kolding og Lillebæltsbroen er Tjele Tågelund et godt valg som behandlingssted, hvad enten man bor i Sydjylland, Sønderjylland eller på Fyn.

 

Tågelund har en lang og spændende historie. På matriklen mellem Vejle og Kolding har der oprindeligt været skole for det lille samfund i Tågelund helt tilbage fra 1740'erne. Skolebygningen fra 1919 er stadig et af husene, der omkranser gårdspladsen. Den fungerer i dag med kontorer, men bruges også til undervisning og foredrag.

 

Senere har her været musikskole og musikforlag i mange år.

 

Bygningerne stammer fra forskellig tid, og de bliver naturligvis løbende holdt up-to-date under hensyntagen til hver enkelt bygnings særlige historie og charme.

 

Under alkoholbehandling tilbydes altid komfortable, lyse enkeltværelser med god mulighed for ro og privatliv.

 

 

Personale og alkoholbehandling hos Tjele Tågelund

Centrets personale er veluddannet med stor både faglig og menneskelig indsigt. Teamet, der arbejder sammen om alkoholbehandling eller behandling af afhængighed af medicin er tværfagligt og består - ud over af faguddannede afhængighedsrådgivere også af et bredt sundhedsfagligt personale i form af læge, psykiater, sygeplejerske og sygevagter. Desuden er der ansat chauffør, administrativt personale og køkkenpersonale.

 

Vores alkoholbehandling tager udgangspunkt i anerkendte behandlingsmetoder med høj succesrate og indeholder bl.a. kognitiv terapi. I tilfælde, hvor det er nødvendigt, indledes en alkoholbehandling med afrusning og eventuel medicinsk abstinensbehandling.

 

Tjele Tågelund er en del af det landsdækkende Behandlingscenter Tjele

Tågelund har fungeret som behandlingscenter siden 2004, først som familiecenter, senere som kursuscenter, og fra 2010 har Tågelund næsten uafbrudt haft døgnbehandling af misbrug. Tågelund er en del af Behandlingscenter Tjele, der er Danmarks største, private udbyder af alkoholbehandling og anden misbrugsbehandling. 

 

Ring, hvis du eller en pårørende har et misbrugsproblem og skal i behandling. Vores telefonnummer er 70 20 40 80, og telefonen er åben hele døgnet.